Astăzi despre un nou stil în designul interior și, bineînțeles, despre husele de ferestre care merg cu el. Japandi - este o noutate cand vine vorba de amenajarea camerelor.
Pe blogul nostru apare din când în când subiectul designului interior. Este invariabil relevant. Știrile apar aici în mod regulat; cel mai adesea asociat cu modificarea modurilor cunoscute și plăcute de design interior. Stilurile cunoscute din trecut, la care se adaugă un pic de modernitate, revin și ele din când în când.
Toate acestea se datorează faptului că ne place schimbarea. Apar soluții mai interesante și convenabile, gusturile noastre se schimbă. Datorită diverselor portaluri și cataloage, ne putem schimba complet interioarele. Astăzi dedicăm și un blog designului interior. Sărbătorile s-au încheiat, iar toamna însorită este, de asemenea, o perioadă distractivă pentru a juca ca decorator de interior.
Japandi - caracteristici Stilul Japandi se numește stilul continent deoarece combină stilul scandinav cu stilul japonez. Elementele Orientului sunt diversificate de Scandi și creează interioare pline de armonie. Numitorul comun aici sunt minimalismul, simplitatea și funcționalitatea. Severitatea stilului scandinav este îmbogățită cu elemente caracteristice culturii japoneze de secole. Este în primul rând rafinament, atenție la detalii și apropiere de natură, precum și oferirea unei a doua viață obiectelor vechi. Japandi sunt articole frumoase caracterizate prin linii simple și funcționalitate. Aici nu este loc pentru trăsături inutile.
Mobilierul în stil Japandi este realizat din lemn - cadre de pat, bănci, mese, dulapuri. Este materialul de bază care este uneori plasat chiar și pe pereții selectați. În interior există mobilier joasă și simplu; dulapuri, dulapuri cu sertare, dulapuri și dulapuri glisante. Podelele sunt adesea din piatră. Elementele din Japandi sunt adesea caracterizate de o asimetrie și imperfecțiune deliberată, ceea ce este normal în lumea naturală.
Acest stil este, de asemenea, tonuri pământești. Bej și maro, verde deschis, albastru rece și gri, precum și alb și negru contrastant. Culorile mai puternice, de exemplu auriu sau roșu, sunt folosite în mod excepțional pentru a atrage atenția asupra unui anumit element de decor. Materialele folosite în Japandi sunt, desigur, materiale naturale. Pe lângă lemnul și piatra menționate mai sus, mai există lut, in și bumbac în textile, lână (pături), mătase, hârtie de orez, accente metalice, ratan, iarbă împletită și accesorii din bambus și sticlă (ex. oglinzi mari).
În cele din urmă, iluminatul, care este un element important al acestui stil. Lumina naturală ar trebui să fie înăbușită și moale, de aceea este necesar să folosiți scuturi. Nu există loc pentru candelabre, pandantive sau spoturi. Japandi este un iluminat lateral, de podea și de tavan; mai degrabă înăbușit. Lumânările și felinarele vor funcționa foarte bine și aici, creând o atmosferă unică seara.
Huse de ferestre în stil Japandi Husele pentru ferestre folosite în stilul Japandi ar trebui să fie realizate din materiale naturale. Putem folosi jaluzele din lemn , mai ales cele din bambus. Perdele decorative - aerisite și delicate, mai degrabă sub formă de perdele subtile. Vor fi o idee bună și jaluzelele romane și putem alege și materiale cu o textură mai delicată.
Capacele ferestrelor estompează lumina naturală și fac interiorul mai subtil. De asemenea, vor ajuta la reglarea intensității soarelui și a gradului de iluminare a încăperilor.
Viziunea inovatoare a designerilor experimentați dezvăluie lumea vastă a decorațiunilor interioare, în care jaluzelele de zi și de noapte apar ca elemente esențiale. Renumit...
Jaluzelele plisate sunt o idee modernă pentru acoperirea ferestrelor. Se disting în principal prin două avantaje: posibilitatea de a fixa pliuri în orice parte a...
Modalitățile de amenajare interioară și tendințele de decorare sunt un subiect care este urmat nu numai de persoanele asociate industriei. Ceea ce propun decoratorii este...